Search

Dom > Novosti > Sadržaj
Каква је разлика између Бонд папира и новчанице?
Sep 18, 2017

1, везни папир је нека врста гравитационог папира.

Папир је глатка, бела и тачна. Папир тежак. Трајност је јака. Одлична отпорност на воду, отпорност на хабање и отпорност на савијање. Добра прилагодљивост штампе. Сирови материјали и методе производње и слични анти-фалсификовани папир. Користи се за штампање на основу захтјева за сигурност и издржљивост хартија од вриједности, докумената државних уговорних уговора.

Папир за штампање новчаница, обвезница и разних докумената. Папир отпоран на хабање, отпоран на хабање, са високом издржљивошћу. И са воденим жигом који одговара свим врстама напредних производа. Сирови материјали са бељеном хемијском пулпом или бељеном новом грејном пулпом могу се такође мијешати са дијелом пулпе пулпе, дуготрајним влакнима, углавном без пунила, са дугачком копијом копирне машине. А неки на папирној машини са величином величине скроба или желатина како би се додатно побољшао изглед папира.

2, папира новчаница је главна сировина пулпе од памука, понекад помешана са неком пулпом, хемијском пулпом и тако даље. Захтеви овог рада су високе чврстоће, посебно степен преклопа неколико хиљада пута и већа отпорност на воду, погодна за гравуре штампање.

Да би се спречило фалсификовање, папир је покривен воденим жигом или "траком" (синтетичким влакнима).

Посљедњих година, након појављивања копирка у боји, копирајући фалсификоване новчанице случајева, развио је посебан папир обложен посебним хемикалијама.


Inače

Suzhou Guanhua papirom