Search

Dom > Novosti > Sadržaj
Термални папир Премаз није уједначен
Aug 30, 2017

Термални папир Премаз није равномеран

Материјал за термичку штампу генерално је подељен на три слоја, дно основе папира, други слој за термички премаз, трећи слој за заштитни слој, папир за штампање, главни утицај његовог квалитета за термички премаз или заштитни слој .

Ако премаз за термо папир није равномеран, водиће до штампања, на неким местима дубокој боји, на неким местима светле боје, квалитету штампе се значајно смањује, ако је хемијска формула за наношење осјетљиве на топлоту неразумна, довести до времена складиштења папира Веома добро, добро папир за штампу се може сачувати након штампања (на собној температури, како би се избегло услове директног сунчевог зрачења) 5 година, сада више може уштедети 10 година дуготрајног термичког папира, али ако је формула за премазивање осјетљива на топлоту неразумна, може се држати само неколико месеци.

Заштитни слој је такође критичан за време задржавања након штампања, које апсорбује део светлости који изазива хемијско реакцију на топлоту, успорава погоршање штампарског папира и штити термичке елементе штампача од оштећења, слојеви нису уједначени и неће значајно смањити заштиту термичког премаза, чак иу процесу штампе ће се заштитити премаз малих честица који се пада, трљање термичких елемената штампача, што резултира штампањем термалних компонената.

Папир топлинске касе је термални папир као сировина помоћу једноставне обраде ролне папира за штампање. Папир за штампање, познат и под именом: ролни термални папир касе, термо штампарија. Папир за термалне касе се углавном користи у термичком штампачу система каса, термичком папиру за касе са униформношћу боје косе, добром глаткошћу, високом белином, дугим роком трајања без употребе потрошног материјала за штампање, без траке, траке или кертриџа са мастилом. систем каса у папиру за топлотну благајну има велику замјену обичног новчаног папира. Папир за термалне касе се широко користи у тржним центрима у супер ПОС системском терминалу, угоститељском систему, банкарском систему, телекомуникационим системима, медицинским системима и другим пољима. Принцип производње топлотне кашмира је у обичном папиру превучен прахом честица, састав је фенол леуко фарбара или других киселих супстанци, одвојених танким слојем. У топлотним условима, филм се топи и прах се меша од реакције у боји.


Inače

Suzhou Guanhua papirom