Search

Dom > Novosti > Sadržaj
Гладина топлотног папира је добра
Sep 29, 2017

Глатка топлинска папира је добра

Цасхмере папир, познат и као папир термалне касе ролне, термо штампарија. Папир за топлотну касе се углавном користи у термалном штампачу система каса, термичком папиру за касе са униформношћу боје косе, глатком, високом белином, дугим роком трајања без употребе потрошног материјала за штампање, без траке, траке или кертриџа са мастилом, тако да новац регистарски систем у папиру за топлотну благајну има много да замени тренд обичног папира папира. Папир топлинске касе сада се широко користи у супермаркетима, хотелима, банкама, телекомуникацијама, медицинским и другим индустријама.

Папир у благајничкој картици обичних три категорије

1, Схуангјиао Зхи: коришћење обичне Схуангјиао обраду производње папира папира, све једно слоје, папир нема никакав премаз, ослањање на траку за штампање речи изнад папира касе.

2, термо-папир: употреба термо папира за производњу папирне касе, све једнопластене, превучене термичким хемијским премазом на папиру, папир са ласерским термо глава штампа у боји касетни папир, који се не користи Штампарски материјал, штампа ролне, без траке, траке или кертриџа са мастилом; а површина папира је глатка, са ноктима или тврдим предметима преко папира када ће бити јасног отиска.

3, без огљиковог папира: Овај каса региструје најмање два или више слојева, од којих је први заједнички потребан за коришћење тачног матричног штампача за штампање боје, али задњи део пар притиснути штампач за штампање боје притиска. Преглед: купите термални папир за касе, да бисте више пажње посветили изгледу папира. Из боје можемо у одређеној мјери разликовати квалитет заштитног слоја и термичког премаза. Штампање папира, уколико је папир бијел, онда је заштитни слој папира и термички премаз неразуман, може додати превише фосфорја. Ако је папир тихо зелен, исти је исти квалитет. Папир изгледа глатко и глатко, онда је наношење термалног папира равномерније, напротив, онда наношење неједнаког папира озбиљно утиче на резултате штампања. Заједно, ако папир изгледа као јак одраз свјетлости, али и додати превише разлога за фосфор, најбоље је не изабрати такав термални папир.

Контраст излагања Сунцу: Овај метод је веома једноставан, само одштампајте исту врсту папира са истом врстом флуоресцентног оловка након сунца на сунцу (ово може убрзати термички премаз на реакцији светлости), а крај ће постати црни , Што дужи временски период потребан за затамњење, дуже је складиштење овог термалног папира.

Печење: У ствари, начин печења и сунчања да се направи разлика између принципа је приближно исти. Можемо користити упаљач у папиру и не постепено грејање, боја папира ће се пратити грејањем и промјенама, ако се крај боје чини браон, што указује на то да термо осјетљива формула није разумна, вријеме чувања могу бити краћи; ако се папир може видети танке пруге или лабаве боје, онда премаз није равномеран. Напротив, бољи квалитет термалног папира након завршетка представе ће бити тамно зелен (са мало зелене боје), униформа боје, од центра за гријање до суседног, боја постепено бледи.


Inače

Suzhou Guanhua papirom