Search

Dom > Novosti > Sadržaj
Заштитни премаз термичког папира
Nov 03, 2017

Термички папир Заштитни премаз

Термални папир је дизајниран за термалне штампаче и термални папир за штампање факс уређаја, квалитет његовог директног утјецаја на квалитет штампе и уштеде времена, а чак утиче на животни вијек штампача и факса. Тренутно на тржишту термални папир значајно варира, држава још није издала национални стандард, многи корисници нису сигурни како да идентификују квалитет термалног папира, што за многе компаније за контролу инфериорног термалног папира даје погодност корисницима да узрокују оштећење светлости Што краће време уштеде, нејасна, тешка оштећења на штампачу. Овај чланак вам говори како да идентификујете предности и слабости термалног папира, како не би поново могли бити преварени. Материјал за термичку штампу генерално је подељен на три слоја, доњи део папира, други слој топлотно осјетљивог слоја, трећи слој за заштитни слој, главни утјецај на квалитет термичког премаза или заштитног слоја,

Неуједначени премаз термалног папира може довести до тамних боја у неким подручјима штампања, лакшим бојама у неким подручјима и знатно нижим квалитетом штампе. Ако хемијска формулација термичког премаза није разумна, може доћи до промене у времену задржавања папира за штампање. Веома кратак, добар папир за штампање може се похранити након штампања (на собној температури, како би се избегли услови директног сунчевог зрачења) 5 година , а сада више може уштедјети 10 година дуготрајног термалног папира, али ако формула није разумна термичка облога, може само уштедјети неколико мјесеци.

Заштитни слој је такође критичан за рок трајања после штампања, јер апсорбује део светлости који узрокује хемијску реакцију термичког премаза, успорава погоршање штампарског папира и штити термичке елементе штампача од оштећења, али ако заштитни слој неједнакост слоја не само да у великој мјери смањује заштиту термичког премаза, па чак и мале честице које могу имати заштитни премаз за вријеме штампе, пишу термалне елементе штампача, што доводи до оштећења одштампаних термички елементи.

Термални папир се углавном продаје у облику ролни, обично 80мм × Φ60мм, 57мм × Φ50мм, а друге спецификације су најчешће, а предњи део папира је рекао да је ширина ролне, леђа је пречник, ширина опште грешка од 1, 2мм нема утјецаја на употребу јер штампачи обично не штампају на ивицама, али промјер ролне има већи утјецај на купца, јер је укупна дужина ролне папира директно повезана с трошковним перформансама ролл. Ако је пречник 60 мм, стварно само 58 мм, дужина ролне папира ће се смањити за око 1 метар (у зависности од специфичног смањења зависи од дебљине папира), али тржиште термалних ролни је углавном обележено Кс0, стварни пречник је често мањи од Кс0. Такође постоји потреба да се пажња посвети ролни папира у средини пречника мртвог, неки послови ће опет умријети на умиру, избор већег умријети, дужину папира треба много скратити. Купци на једноставан начин могу узети мањи пречник ланца, а пречник кутије са ознаком је конзистентан, а промјер премера такође треба обратити пажњу како би се избјегло безобзирно трговање са кратким купцима који су водили рачуна о губицима.


Inače

Suzhou Guanhua papirom