Search

Dom > Novosti > Sadržaj
Топлотни папир за обраду боје отпорних на боју
Jul 07, 2017

Термални папир Папир за обраду боје отпорног на топлоту

Термални папир је врста висококвалитетног основног папира обложеног слојем топлотно осјетљивог слоја за облоге, најчешће коришћене боје са бисфенолом А, п-хидроксибензоеве киселине и другим једињењима. Који бисфенол А у термалном папиру игра улогу у програмеру, али такође и неопходан премаз термалног папира.

Бисфенол А у хемијском саставу хемикалија ниског токсичности, на собној температури, његов хемијски састав је врло стабилан, ако дође до одређене дозе, постојаће ендокринални поремећаји и други скривени симптоми.

У свакодневном животу немамо врући папир, као што је куповина супермаркета је мали папир за уплате и банкоматски депозит и повлачење ваучера су најчешће, тако да људи често контактирају са бисфенолом А Тако у свакодневном раду треба бити како да би избегли бисфенол А на нашој физичкој инвазији, смањили штету? За које смо организовали следеће мјере предострожности:

1, уколико је неопходно, како би се смањио број пута за додир такве мале карте.

2, у контакту са рачунаром за термални папир, услови омогућавају да запамтите да одмах пере руке, у одсуству прања руку, не морају контактирати са малим контактом са ручним листом папира са ушком, како бисте избегли директан контакт с храном ручно.

3, покушајте да грејате папир за мала карта и друге ствари како бисте избегли контаминацију композиције бисфенола А.

4, немојте стављати топлоту папира папира за децу да бисте играли или сачували, покушајте да поставите дете не може додирнути.

5, у куповини термалног папира, немојте само гледати на цијену, већ морамо посветити више пажње на квалитет папира и бисфенол А садржаја штете за људско тело колико.

Постоји много различитих спецификација на тржишту наљепница наљепница, али у куповини времена знате која врста самољепљиве етикете је погодна за властиту употребу самољепљиве етикете? У куповини у исто време како да идентификујемо налепницу добро или лоше? Следеће једноставно увести опциону лепку на етикету треба обратити пажњу на пет аспеката:

Један мирис мириса

У куповини времена можемо да питамо о укусу самољепљивих етикета, не размишљајте само о куповини хране када нам укус може да нам каже свежину, заправо, укус наљепница нам такође може много рећи. Ако је укус превише дебео, ту је укус киселог укуса, а онда наљепнице ДЕССЦО траке да одрже способност врло лоше, нарочито у околини ниске температуре, ове наљепнице су у основи лепљиве у кутији ће пуцати Лепљива Окус интензивније када је рука да додирне лепљив осјећај је добра, али ова лепљива ускоро ће бити сух љепило, губитак лепљивости, а површина траке ДЕССЦО-а ће бити неуједначена због односа између пукотина.

Друго, погледајте светлину лепка

Општа слаба квалитета површине ДЕССЦО траке изгледа тамно, ова ДЕССЦО трака у употреби времена када је вероватноћа фрактуре веома висока, интензитет толеранције.

Треће, додирните дебљину филма на етикети

Руке додирните дебљину фолије љепљиве етикете, осећајте тврдоћу мембране ДЕССЦО траке уопштено су квалитета времена, а због тога што је дебљина наљепне наљепнице, изгледа да је много већа од обичне, уствари, исечена. Добра квалитета ДЕССЦО траке бира релативно танки филм релативно мекан, добар издужење.

Четврто, појављивање боје

Општи изглед беле и транспарентне боје ДЕССЦО траке, који допуњују нечистоће унутар мање, адхезив, како би се обезбедило нормално дуго, 100 метара испод ДЕССЦО траке, углавном из гледишта изгледа, може видети папирну цијев. Жута ДЕССЦО трака, да би се видело да ли површина нерегуларне расподеле белих тачака, притиска руке не може обрисати стомачне нечистоће или лепити сувог блата, овај производ ће генерално имати мирис.

Пето, величина папирне цеви

Многи потрошачи у куповини самољепљивих етикета отићи ће на куповину папирне цеви релативно густи, уствари, ове наљепнице су произвођачи како би потрошачи довели у заблуду да смањите број трикова. Производња ДЕССЦО траке је из иностранства, тако да је пречник цеви ДЕССЦО траке папира јединствени пречник од 7,6цм. У ствари, што су дебеле папирне наљепнице, то ће бити мање пиринач.


Inače

Suzhou Guanhua papirom