Search

Dom > Novosti > Sadržaj
Термални папир једноставан за коришћење
Oct 13, 2017

Термални папир Једноставан за употребу

Термални папир за штампање на отвореном након чувања може бити добар за 3 - 5 година, тренутни домаћи термални папир Каифенг штампан након писања већине времена за пола до годину дана. А нарочито у болници, неке информације треба задржати више од годину дана, зашто желите користити термални папир.

1. Цост-еффецтиве: запремина 80 * 80 термалног папира, може штампати више од 500 ситница папира, цијена од 2-3 јуана папира;

2. Једноставан за употребу: Када мењате папир све док поклопац штампача може да се отвори, посебно неки супермаркети и болнице и друге групе потрошача и више места, можете уштедети доста времена;

3. Ниски трошкови штампе: термални папир за штампање се ослања на рукопис приказа извора топлине, не захтева никакву траку за мастило и друге додатне трошкове, као и ниске трошкове одржавања штампача.

4. Простор је мали: простор за штампач термалног папира није велики ласерски штампач, а такође је једноставан за кориштење;

5. Добра стабилност: термални папир за штампање примјеном принципа једноставног, једноставног неуспешног рада, термални папир за штампање неће се често појавити на картонској машти. Термални папир је обрађен папир, његов производни принцип је у основном папиру превучен слојем термичког премаза, овај термички премаз, познат и као термални диск. А овај бојни слој хемикалија до десетине, који се најчешће користи бисфенол А, антелопска бензоична киселина, сензибилизатор, честице, стабилизатори и тако даље.

Папир за термалну штампу углавном се користи у папиру за штампање терминала као носач текста и графичке комуникације.

Обичан период складиштења термалног папира није дуг, али добар термални папир у случају неотвореног може бити ускладиштен у трајању од 30 година или чак дужи.

Термални папир се може подијелити у обични термални папир и три топлотно осјетљива папира, уобичајени термални папир је уобичајен у потрошњи малопродајног папира у супермаркету, овај папир за штампање са водом, ватром, писањем ће се смањити; три термичка папира Са водоотпорном и анти-високом температуром функције, тако да је кухиња мале карте са већином од три анти-термичка папира.

Термални папир у процесу штампања, квалитет доброг или лошег може директно утицати на квалитет штампе и уштедјети вријеме и животни век штампача. Сиромашни термални папир за штампање у процесу штампања имаће мало праха, овај прах лако води до главе штампача.


Inače

Suzhou Guanhua papirom