Search

Dom > Novosti > Sadržaj
Термални папир Композитни папир без огљика
Jul 24, 2017

Термални папир Композитни папир без огљика

Термални папир је композитни папир "Терминатор" без огљикових влакана и композитни папир без угљен-диоксида, који је у великој мјери кориштен, који је савладао производњу технологије термо-папира, овладао будућим тржиштем. Све у свему, најновија глобална технологија за термални папир за Јапан, немачки монопол, домаћа производња термо-папира која дугорочно лебди у једноцифреним, специјалним производима за производњу термо-папира је врло мало. Домаће тржиште термалног папира готово је Јапан, а Немачка и два бренда су окупирана.

Термални папир се широко користи у експресним етикетама, лутријским картама, возовима за влак, улазницама за улазнице, улазном карту, свим врстама рачуна, папиру за снимање ЕКГ, банковним банкама, самољепљивим етикетама, регистарима каса, телефаксима и другим пољима.

Индустрија електронске трговине покренула је талас промена у логистичком менаџменту електроенергетског пословања, експлозивног раста експлозивне индустрије, како би се обезбедило довољно простора за тржиште термалног папира.

Значајна промена узорка овог тржишта у 2012. години, малобројне домаће марке "тун" до 13.000 тона тржишног удела изазвана пажњом индустрије, али и привукла пажњу конкурената, јер национални термални папир захтјева мању од 120.000 тоне.

У 2014, специјална технологија за термални папир и Јиангсу универзитет заједнички су успоставили заједнички експериментални центар, како би се постигла локална трансформација, технологија је зрела. Постоји технологија, тржиште, пословни успех у мултипликаторској излазној вриједности канала. Међутим, Монтбланц није слепим ширио производне капацитете, нити повећао потрагу за висококвалитетним тржиштем (високом доданом вриједношћу) термичког папира, али закључан у великој интеграцији података, Интернет економији, модерној логистици у три области, ширењу тржишта.

Папир за термалну штампу је нека врста процесног папира, његов производни принцип је у квалитету основног папира премазаног слојем термичког премаза (термички слој). Премаз топлинског папира у термалним компонентама је углавном два: једна је леуко или леуко боја; други је боје реагенс. Овај тип термалног папира је познат и као двокомпонентни папир за термички папир хемијског типа.

Често безбојне боје: кристални љубичасти лактон (ЦВЛ), бензалкански систем, безбојни фталоцианин плави (БЛМБ) или спиропирански систем и слично.

Најчешће коришћени дисперзант: поливинил алкохол Л-3266 (произведен од стране Ниппон Синтхетиц Цхемицал Индустри).

Заједнички горњи и адитиви за прајмер: поливинил алкохол Т-350, поливинил алкохол НМ-11, поливинил алкохол ГЛ-05 (произведен од Ниппон Синтхетиц Цхемицал Индустри).

Најчешће коришћени програмер: п-хидроксибензојска киселина и његови естри (ПХББ, ПХБ), салицилна киселина, 2,4-дихидроксибензојева киселина или ароматични сулфон и друге супстанце.

Принцип штампе за штампање термичке штампе:

Штампати топлоту у глави за штампање под дејством делова честице мастила који се чују на врућ папир (безбојна боја и боја хемијске реакције за производњу боје), не загрева дијелове који не мењају боју, чиме формирају текст или шипку код, за потребе штампања. Треба поменути да је обичан термални папир на боји рукописа нестабилан, лако се избледи, што доводи до тешке идентификације садржаја датотеке, тако да термални папир није погодан за дуготрајно чување. Сада добар термални папир за штампање може се одштампати на собној температури, како би се избјегло директно успостављање сунчеве свјетлости већ 5 година, а сада се више може уштедјети 10 година дуготрајног термичког папира, али ако је формула за премазивање осјетљива на топлоту неразумна, може се уштедјети само за месеци.

Структура термо штампарског папира

Материјал за термичку штампу генерално је подељен на три слоја, дно основе папира, други слој за термичку заштиту, трећи слој за заштитни слој, главни утицај његовог квалитета за термички премаз или заштитни слој.


Inače

Suzhou Guanhua papirom