Search

Dom > Novosti > Sadržaj
Četiri glavne karakteristike posebno štampanje
Aug 04, 2016

1, štampanje određeni uređaj

Specifičnost procesa štampanja specifičnost opreme. Posebno je odštampate koristeći stereo kamere, digitalne kamere, holografski kamere i posebna tablica prave opreme i štampanje opreme, kao i dovršenja i obradi opreme.

2, relativnost koncepta

Koncept posebno štampanje je vrlo relativno. General štampanja je upotreba tehnologije u štampanja tehnologiju koju je razvio na osnovu štampanja granu. Ako nema napretka u štampanju tehnologije, nema posebne štampanja za proizvodnju i razvoj. Stoga, rez uzmite ih sve, mnogo manje protiv oboje.

3, supstratom različitosti

Supstratom različitosti, uglavnom u tri aspekta: prvo, štampani materijal pored papir od kartona, talasasti karton, metal, staklo, tkanina, sintetičke smole vlakana; drugo, ravno odštampanoj površine, površine, kruta, fleksibilne podloga i materijala; i treće, supstratom podešava veličinu od rutine, postoje različite veličine.

4, poseban proces štampanja

To je glavna posebnu funkciju štampanja. Uglavnom za štampanje ili štampanje Specifičnost proizvoda tokom procesa celokupnu proizvodnju, kao što je štampanje principi uključuju ne samo štampanje, takođe uključuje-pritisak štampanja tanjir pravi način i upotreba različitih tablice, proces stvaranja tablice razlikuje se takođe; Nije obavezujući, a su uglavnom kao što je obloga.


Inače

Suzhou Guanhua papirom