Search

Dom > Novosti > Sadržaj
Statički ekrana štampanje mašinskog održavanja
Aug 04, 2016

Mašina za izradu slika ekrana se štampa svih uređaja u maksimalno iskorišćenje opreme. ekran stamparije da osigura normalan rad, Rutinsko održavanje i održavanje je od suštinskog značaja i veoma potrebno. sledeći način iz je sledeći jednostavna priča o Sito štampa mašinsko održavanje i održavanje.

Ekran štampanja statički održavanja mašina u sledećim oblastima:

Statički održavanje ekrana stamparije je mašina u za održavanje statički stanje mašine.

1, uspostaviti propisima za održavanje mašina. ofset mašinskog održavanja mašina specifikacija će prevladati. kao što je promena redovne ulja, oprala filtere, redovno praćenje mašina-preciznost i tako dalje.

2 i jačanje važne delove održavanja. opremu, Kem, zubca, i bubanj i koji nose ove krajeve je ekran novinare Shang najvažnijih segmenata, na ovi iz održavanja da se razlikuje od Yu drugog dela, jer su precizno promena će uticati na na kraju od. proleće je mašina Shang za institucije balans snaga delova, oni rade za loše direktno odlučio je pokret delova međusobne kravata nivoa preciznosti, proleće mora da ima osetljiv elastične Anelastic i nepovratno plastične deformacije na proleće je bio izuzetno negativan. Ako gore navedene probleme treba hitno zamene proleca. štete od ostataka rastvor u procesu štampanja

3, a za tehnologiju reforme, jačanje mašinskog održavanja. mašinskog održavanja zahteve aparat u dizajn od kada je pun obzir da mašinskog održavanja zgodno. Ali zbog novinare složenosti, stavi svaki faktori su navodno smatraju da je nemoguće od i okruženje promene, mašinskog održavanja sadržaja će takođe ima promene. Tako da na tim nije najbolje iskustvo mašinskog održavanja strukture u nije normalan rad efekat od premisa Xia biti bolji.


Inače

Suzhou Guanhua papirom