Search

Dom > Novosti > Sadržaj
Ekran okvir je napravljen od kakav materijal
Aug 04, 2016

Ekran okvir je napravljen od kojih materijala? Ovi materijali su na koje su karakteristike?

Pravljenje okvira materijali koji se koriste uključuju drva, hollow aluminijuma, aluminijumski RAM gips, čelika i drugih materijala. Koje se najčešće koriste su napravljene od aluminijuma ekran okvire. Okvir za mrežu ima svoje karakteristike, odnosno odabranih odnosno po različitim okolnostima, odnosno ispod izabranog ekrana okviri različitih materijala odnosno uveden zauzvrat. Drveni RAM sa jednostavan, svetlo težinu, zgodno operacija, niska cena odnosno rastezanja mrežica metod i tako dalje. Ova mreža kutija pogodna za ruku-odštampan. Ali rastvor okvir drvo ekran nakon poplave, jadni otpor vode odnosno lako odnosno će uticati na štampanje preciznost. Ovaj univerzalni koristi odnosno na ekranu okvir je sada rijetko se koristi. Hollow aluminijumski RAM ekrana i gips aluminijumski RAM ekranu odnosno sa radom svetlost, odnosno okvir visokog intenziteta, odnosno jaka solvent jak warp i otpor vode, izgled i tako dalje. za mašinu, štampa i štampa ruku. Čelični RAM ima solidan, visok snagu, dobra voda otpor i solventan otpor i karakteristike, tim redom, ali stvarima, nezgodno nedostatak odnosno korišćenja malog dometa.

Odaberite mrežnu kutiju, kakvi su uslovi?

NET, jedan od kutije je jedan važan materijal za pravljenje ekran, odnosno štampanje tanjir mreže okvir za biranje prikladan pribor kvaliteta, odnosno i ima direktan uticaj na kvalitet štampanja. Kako bi se osigurala tanjir pravljenje, štampanje kvalitet i drugi zahtevi mogu biti izabrani na osnovu sledećih kriterijuma okvir ekrana.

① okvir mora da ima odreрenu snagu. Jer odnosno kada okvir napetost žica mrežica za izradu određenih

Snaga i pritisak. Ovo je potrebno da neto okvir pritisak odnosno mogu unakaziti odnosno da nastavi veličinu ekrana.

II u garanciju odredbe odnosno intenzitet na ekranu okvir za izbor odnosno lako upravlja i koristi svetlo težinu.

③ Neto okvira i žica vezivanje površina treba da ima neki grub seks, odnosno da biste poboljšali ekrana i simbiozi okvira ekrana.

Crna-RAM ruggedness. Ekran okvir u upotrebi često dolaze u kontakt sa vodom, solventan odnosno kao i odnosno pogođenim od temperaturnih promena koja zahteva NET okvir iskošavanja fenomena se ne javljaju odnosno da osigura ponovne upotrebe mreže kutiju. Ovo smanjuje otpad, odnosno da biste smanjili troškove.

⑤ Kada se koristi za konfigurisanje različitih veličina ekrana okvira, odnosno u zavisnosti od veličini otiska utvrditi pravu veličinu okvira ekrana, odnosno da trosimo manje odnosno proizvodno -se lako upravlja.

Glavna specifikacija okvira ekrana aluminijum su tamo?


Inače

Suzhou Guanhua papirom