Search

Dom > Novosti > Sadržaj
Pregled i štampanje mašine
Aug 04, 2016

Izvor napajanja:

Za pisanje stamparije najvažniji postupci mogu biti podeljeni u: plastične glave pritisak prelivena pera na štampanje ploča i nastavio; Plastični glava ide iznad podlozi; Štampanje nakon štampanja gore pod plastične glavu. Tri glavna kontrola režim određuje štampanja mašine u tri osnovne kategorije:

Ručno štampanje mašina, tri pokreti su pod kontrolom ručno. Je najjednostavniji štampanja masine, samo Maloserijska proizvodnja porudžbina i proizvoda uzorkovanje zadatke.

Električnih mašina za izradu fotografija, tri vrste akcije su motornih vozila i pod kontrolom. Brzo štampanje brzinu, ali štampanjem pritisak je mali, samo manji područja da datum proizvodnje i štampanju bar koda proizvoda.

Pneumatski platformu stamparije, tri vrste radnje su digitalni sklopovi za kontrolu pneumatske komponente da biste dovršili. Brzo štampanje brzinu, pritisak, veći stepen automatizacije, trenutno je najčešći štampanja masine.

Mastilo režima:

Trenutno štampanja mašina rukopisne glavni valjak ili Četkica za ulje i reciprocating kretnje odštampani iznad otvaranja ink sisteme; zatvorenih mastilo kup podloga za štampanje ploča i izradu slika područja i tampon zone zatvorene mastilo dva rotacioni: bivša se zove disk stamparije, kasnije poznat kao kup stamparije. Ulje za prenos stamparije možete da koristite specijalne solventan štamparske boje, ekran štamparske boje i UV štamparske boje. Rastvor koristi u štampanje mastila i perom štampanje ekrana, jer se mastilo na otvaranju ulje, direktan kontakt sa vazduhom, ink koji sadrže štetne sastojke će ispariti u vazduh da uzrokuju telesne povrede. Printability perom će varira. Ulje je trenutno najčešći mašine podloga za izradu fotografija stamparije.

Mastilo kup podloga za stamparije uglavnom koriste solventan štampanje perom i štamparske boje ekrana. Zatvorena država unutar mastilo u tinti kup će izolovati mastilo od štetnih komponenti u labilan, operater oštećenja zdravlja na minimum, printability stabilnosti garantovano. Međutim, trebalo bi da nastavio klizanje držača za ulje i za pisanje štampanje ploča između visine kontakt i habanje otpornost, mastilo kup podloga za štampanje proizvodnju mašina je visoko.

Tip tabele: fiksni, kroz mobilni, mobilni gramofon, ravno, nepokretna

Osnovna tri dimenzionalne lokacija stola se mogu prilagoditi, uglavnom se koristi na jednobojna stamparije. Ovaj posao je generalno sadrže struktura t-konektor za lako Pogledaj ga inventar i proizvode da osigura precizne štampanje. Osnovno sto od drugih tipova radi za podršku okvir.

Љatl pokretni sto, uvršten na fiksnim traka se može formirati u drugačijoj poziciji na shuttle. Šatl cilindar prošireni, u zavisnosti od senzor zahteva limitom pozicija. Dupli šatl tabela ima dva šatl poziciju, iskorišćenosti ograničenja u boju stamparije; Tabela 4-šatl ima četiri šatl pozicija granice, koristi u četiri boje stamparije. U multikulturalni stamparije funkcioniše proces, šatl dolazak lokacija ima digitalni kolo da kontrole zasnovane na elektromagnetnu senzore u tabeli šatl. Šatl sto ostaje relativno visoke pozicije repeatability, visoku preciznost. Ali šatl sto jedan proizvod, efikasnost proizvodnje je nizak.

Slewing mobilne ploča, dodaje gramofon sastav na fiksnim traka radni sto. Biranje štampanja štampanje može biti prebačen na navedenoj lokaciji, zbog na rotacioni ciklus je duga, ponavljam preciznost je jadna, jadna preciznosti Rotary podloga za stamparije. Rotary tabela može da se instalira 10, 16, 20 proizvoda, efikasnost proizvodnje je visoka.


Inače

Suzhou Guanhua papirom