Search

Dom > Novosti > Sadržaj
Тип ознаке ознаке
Jul 07, 2017

Ознака ознаке

Како је земља све више и више усмјерена на сигурност живота људи, робне етикете су поставиле будуће потребе квалифициране робе. Конкретно, увоз етикета за храну, информације о наљепници су обиљем, потребно је више означити садржај. Дакле, каква је класификација робних етикета на тржишту? Овде морамо да урадимо конкретно разумевање.

(1) ознака врсте робе

1. Увезена етикета за храну

Прехрамбени производи који су тренутно на тржишту биће означени етикетама за храну, јер ће етикета за храну садржавати детаљне информације о храни, као што су прехрамбени састојци, рок употребе, методе хране итд., Како би потрошачи могли имати специфично разумијевање хране .

И код већине наљепница за храну ће садржати сигурносни сертификат, јер је етикета за храну само након сигурности хране кроз инспекцију и одобрење прије него што се могу користити, иначе је то нелегално, у потпуности гарантује сигурност људског тијела.

2. Ознака козметике

Са побољшањем животног стандарда људи, све више људи је почело да обраћа пажњу на њихов спољни имиџ, тако да су сви типови производа за негу коже и козметика омиљени од људи. Али, козметика је нека врста контакта са људским тијелом има директан контакт са производом, уколико проблеми са квалитетом, доносе различите степене штете људском тијелу. Дакле, ознака козметике је нарочито важна.

На етикети за козметику ће се означити у саставу козметике, јер неки потрошачи имају алергије на кожи, јер ће неки састојци у козметичкој индустрији бити алергични како би указали на то да састав производа може помоћи потрошачима да то избегну.

А на етикети ће се објаснити његова употреба, шминка у складу са кориштењем различитих метода, може се подијелити на прскање, мазање, вруће компримовање, хладно и тако даље. Будући да ће различита козметика према њиховим физичким и хемијским особинама различите употребе различитих метода резултирати употребом резултата постоји велика разлика.

3. Машинска ознака

Сада са развојем науке и технологије и друштвене продуктивности, на тржишту се појављују различите производне машине, тако да је ознака машине постепено показала корисност. Пошто постоји много употреба машине, постојаће велики јаз између перформанси и предности, али ознака машине може указати на њену употребу и перформансе, тако да људи могу максимизирати употребу одговарајуће машине и опреме.

Етикете производа су као ИД производа, у амбалажи свих производа ће бити додати логотип, али различите врсте робе такође имају различите врсте наљепница, а сљедеће заједно радимо за производњу различитих типова етикета произвођача етикета који имају разумијевање то

1. Произвођачи логистичке етикете

Сада с побољшањем животног стандарда људи, проток робе у друштву расте, како би се побољшала ефикасност складиштења и транспорта робе, неопходни су логистички налози, тако да су произвођачи етикета логистике у данашњем дану били популарни и од стране многих потрошача.

Логистичке етикете као ознака на промету роба, укључујући датум испоруке, датум одредишта, природу робе и друге информације, преко машине за скенирање на налепници брзе скенирања и уноса, у великој мјери побољшавају ефикасност тока роба.


Inače

Suzhou Guanhua papirom