Search

Dom > Novosti > Sadržaj
Отпорност наљепнице на влагу
Sep 22, 2017

Отпорност на влажност

Предности транспарентних адхезивних наљепница укључују: добру отпорност на влагу, одличну отпорност на воду, добру отпорност на уље, како би се задовољила брзина аутоматизиране брзине означавања, врло лијепе визуелне ефекте. Пекарско тржиште штампања, каже се на етикети, углавном се односи на идентификацију својих производа који се користе за идентификацију штампане материје, а већина њих је одштампана на задњем делу траке са пластичним наљепницама, али постоје неке одштампане без пластике, познате и као етикета.

Етикете, штампање нису лепкови, да ли је произвођач преко лепка за етикету на етикети начин објављивао, а то се такође зове етикета, тако да етикета није нужно пластична, пластична етикета која се обично назива љепљива етикета, Транспарент лабел транспарентну етикету или транспарентну етикету.

Транспарентне етикете, то јест, често кажемо да су транспарентне наљепнице, које се тренутно користе у Пекингу, углавном користе у индустрији хране, амбалаже, софтвера, машина и опреме, као што су паковање или производи. Предности транспарентних адхезивних наљепница укључују: добру отпорност на влагу, одличну отпорност на воду, добру отпорност на уље, како би се задовољила брзина аутоматизиране брзине означавања, врло лијепе визуелне ефекте.

Лабел је ознака која се користи за идентификацију описа својих производа, а већина њих је одштампана на полеђини траке са пластичним наљепницама, али има и неколико одштампаних без лепка, познатог и као ознака, као што је већина пива, минералне воде и тако даље.

Транспарентне лепилне етикете углавном су подељене на две врсте сировина, пластични провидни материјал, овај материјал је мали, погодан за апликације које нису захтевне; постоји транспарентан пвц адхезивни материјал, овај материјал Перспективе је већи од пластичних транспарентних лепкова, али и релативно јак, може бити бољи анти-растезљив, сузавац.

У смислу штампања, транспарентне наљепнице се могу поделити и на два типа:

1, обична офсетна штампа, овај метод штампања може штампати само релативно једноставан текст и вектор, јер је ефектнији ефекат битмап-а за штампање неупотребљив. У штампи се завршава након потребе за дуго времена за сушење и коначно мора покрити слој пластичне фолије у горњем дијелу да би се спречило смањивање мастила. Предност овог начина исписивања је мала, недостатак је период штампања дужи.

2, УВ гравуре штампање, овај метод штампе, не само да је штампао ову прозирну етикету стара машина за резање умиваоника, мора да уради ножну верзију, тако да ће трошкови штампања бити побољшани.


Inače

Suzhou Guanhua papirom