Search

Dom > Novosti > Sadržaj
Етикета Мулти-технолошка комбинација
Nov 03, 2017

Етикета Мулти-технолошка комбинација

Тренутно на тржишту електронских вага није равномерно, не постоји увођење националних стандарда, већина корисника није сигурна како да идентификује квалитет квалитета термичке етикете, што за многе компаније које обезбеђују ниско-квалитетни термални папир обезбјеђује погодан, узрокујући губитке корисницима, Лигхт је термичка ознака скраћено време чувања, замућено писање, тешко оштећење штампача. Овде поделите идентификацију предности и недостатака термичке етикете који обично користе три методе.

1. Изглед: Ако је папир више беле боје косе, што указује да је заштитни слој папира и заштитни слој који је осетљив на топлоту неразуман, додајте превише фосфор, бољи папир треба да буде мало зелен. Папир није глатко или изгледа неуравнотежено, што указује на неуравнотежено премазивање папира, ако папир изгледа веома снажно рефлексивно, али и превише фосфора, квалитет није добар.

2 печена: метод печења са ватром је такође врло једноставан, са упаљачем на задњој страни грејања папира, ако је загрејан, папир је сада ван боје браон, што указује на то да термална формула није разумна, уштеде време бити краћи, ако Папир на црном делу малих трака или неуједначене боје, што указује на неједнакост премаза. Добар квалитет папира након загревања због црно-зелене (са мало зелене боје), а боја равномерно, од центра до околине постепено бледи.

3. Упоређивање сунца да би се утврдила разлика: штампани папир са сунчаним мрљам на сунцу после сунца, тако да можете убрзати реакцију реакције наношења осјетљивих на свјетлост, најбржи црни папир који показује да је краће вријеме може бити сачуван. Тренутно, штампа на етикети у Кини углавном усваја штампу слова, офсет штампу, флексо штампу и ситотисак на више начина. Са техничке перспективе, ове методе штампања имају своје предности и недостатке, оба имају своје инхерентне предности и мане, а ниједан начин штампања не може заменити Други начин штампања. Дакле, употреба комбинације вишеструких процеса штампања која је сврха?

1. Коришћење вишеструког процеса штампања комбиновано са ефективним ефектом анти-фалсификовања у истим производима са етикетама користећи различите процесне ефекте за штампање, посебно у неким етикетама за козметику и храну, лако се користи овај метод штампања, Може дозволити потрошачима да виде преко етикете један од правих и лажних производа, чиме се штите интересе производних произвођача и потрошача, али је и штампарији освојила одличну репутацију.

2. Побољшати квалитет штампе: комбинација вишеструких процеса је комбинација предности различитих процеса штампања, тако да ова комбинација штампања може максимизирати штампање штампаних материјала како би се осигурало да резултати задовољавају растуће сензорне захтјеве људи, уз истовремено побољшање квалитета штампе штампарнице, како би донијети више живих извора. Побољшати ефикасност производње и смањити трошкове, комбинација различитих процеса такође укључује комбинацију процеса штампања и завршне обраде, производња штампе и завршна обрада штампе, директно из готових производа, у великој мери може смањити трошкове.


Inače

Suzhou Guanhua papirom