Search

Dom > Novosti > Sadržaj
Ознака етикете Квалитет папира
Aug 30, 2017

Лабел Лабел квалитета папира

Садашње тржиште, неуједначене електронске ваге, не постоји увођење националног стандарда, већина корисника не зна како се идентифицира квалитет термичке ознаке квалитета папира, што за многе компаније за стварање нискоквалитетног термалног папира даје погодан кориснички губитак , Лигхт је термичка ознака која штеди време краће, пише нејасне, теже је да оштети штампач. Следеће и поделите идентификацију папирне вреле и хладне етикете која се обично користи у три методе.

1. Изглед: Ако је бојена на папиру бела, та заштитна заштита од папира и осјетљив на топлоту премаз који је неразуман, додајући превише фосфор, бољи папир би требао бити мало зелен. Папирна завршна обрада није висока или се чини неуједначеним, што указује на то да превлака за папир није равномерна, ако папир изгледа веома снажно одраз, али и додати превише фосфора, квалитет није јако добар.

2. печење: печено методом је такође врло једноставно, са упаљачем на задњој страни грејања папира, ако је загрејан, папир који је изашао из боје је смеђи, што указује на то да термална формула није разумна, време чувања може бити краћи, ако црни део папира има мале пругове или неуједначену боју, што указује на то да премаз није равномеран. Добар квалитет папира након загревања, јер је тамнозелено (са мало зелене боје), а униформа боје, од центра до околине, постепено бледи.

3. Упоређивање контраста са сунцем: штампани папир са флуоресцентном оловком након сунца под сунцем, то може убрзати топлотни премаз на светлосном одзиву, који папир најбрже црни, што указује на краће време како би се уштедело управљање пословима штампања етикета особље често наилази на жалбе купаца имају проблеме с квалитетом, али када добијете квалитет производа али не знате производе наљепница које су запослени одговорни за производњу, ко је одговоран за тестирање Ознаке које одговорност не може бити имплементирана на специфичне Појединци, такозвана "свест о квалитету" је празан говор. С тим у вези, етикета се предузима како би се комплетирала карта и један производни систем. Попуњену карту попуњава оператер штампача током процеса штампања. Главне информације укључују количину штампану, да ли је дошло до грешке и да се штампа име оператера. Особље штампе за штампање ролне материјала је неопходно за попуњавање комплетне карте, као и попуњавање карте заједно са производом на постпроцесу; задовољни да је појединачни производ фабрички сертификат, горе наведене укључују главне информације: број производа, број оператора штампе, број робе, датум производње и датум производње. Особље за инспекцију квалитета у складу са садржајем завршетка карте може знати да је тренутни посао проверен од стране оператора штампања за који је одговоран, као што се може појавити проблеми са квалитетом директно кроз управљање његовом комуникацијом. Ако купац има квалитетну жалбу, менаџер може одредити квалитет производа у складу са информацијама, како би сазнали квалитет датума производње производа, датум производње, особље за контролу квалитета и оператере штампања и друге информације.


Inače

Suzhou Guanhua papirom