Search

Dom > Novosti > Sadržaj
Лабел како да се разликује
Oct 24, 2017

Лабел Како направити разлику

Постоји много различитих спецификација на тржишту марке самолепљивих етикета, али када купите какву самољепљиву етикету погоди за властиту употребу самољепљиве етикете? У куповини у исто време како препознати налепнице ознака је добра или лоша? Следеће једноставно увести опциону лепку на етикету треба обратити пажњу на пет аспеката:

Један мирис мириса

У време куповине можемо затражити укус самољепљивих етикета, не размишљајте само о куповини хране када нам укус може да нам каже свежину, заправо, укус може нам такође рећи пуно наљепница. Ако је укус превише дебео, ту је укус киселог укуса, а онда ова лепљива трака ДЕССЦО да одржи способност врло лошег, нарочито у околини ниске температуре, ове наљепнице су у основи лепљиве у кутији ће пуцати Лепљива Окус више интензивна када је рука да додирне лепљив осећај је добра, али ће ова лепљивост ускоро бити сухи лепак, губитак лепљивих, онда ће површина траке ДЕССЦО бити неуједначена због односа између пукотина.

Друго, погледајте светлину лепка

Општа слаба квалитета површине ДЕССЦО траке изгледа тамно, ова ДЕССЦО трака у употреби вероватноће фрактуре је врло висока, интензитет толеранције.

Треће, додирните дебљину филма на лепљивој етикети

Руке додирните дебљину фолије за љепљиву етикету, осјетите да је тврдоћа мембране ДЕССЦО трака углавном квалитета времена, а због тога што је дебљина наљепне наљепнице, чини се да је много већа од обичног, уствари, број метри се своде. Добра квалитета ДЕССЦО траке бира релативно танки филм релативно мекан, добар издужење.

Четврто, појављивање боје

Општи изглед беле и транспарентне боје ДЕССЦО траке, који допуњују нечистоће унутар мање, адхезив, како би се осигурала нормална дужина, 100 метара испод ДЕССЦО траке, углавном из гледишта изгледа, може видети папирну цев. Жута ДЕССЦО трака, да би се видело да ли површина нерегуларне расподеле белих тачака, притисак руке не може обрисати стомачне нечистоће или лепити сувим отиском, овај производ ће генерално имати мирис.

Пето, величина папирне цеви

Многи потрошачи у куповини самољепљивих етикета отићи ће на куповину папирне цеви релативно густи, уствари, ове наљепнице су произвођачи како би потрошачи довели у заблуду да смањите број трикова. Производња ДЕССЦО траке је из иностранства, тако да је пречник цеви ДЕССЦО траке папира јединствени пречник од 7,6цм. У ствари, што су дебеле папирне наљепнице, то ће бити мање пиринач.


Inače

Suzhou Guanhua papirom