Search

Dom > Novosti > Sadržaj
Означите све врсте инвестиција помоћне опреме
Aug 17, 2017

Означите све врсте инвестиција помоћне опреме

Фактори који утичу на квалитет штампања етикета углавном се састоје од потрошног материјала, опреме за штампање и окружења за штампање. Ови фактори имају заједничко, то јест, можете користити објективне методе прегледа како бисте затражили, одредбе.

Прво, опрема за штампање

Укључујући нормалну брзину рада релевантне опреме у производном процесу, улаз помоћне опреме и усклађивање једни са другима како би се испунили захтјеви ће имати одређени утицај на квалитет штампаних производа. Било која књига или производи за паковање и штампање, углавном помоћу неколико или више десетина процеса за завршетак процеса, укључујући штампање и везивање, полирање, брончање итд., И рад ових процеса углавном су нераздвојни са опремом Опрема је добра или лоша, да ли је рад погодан и опрема која се користи у следећем процесу може боље да се бави производима произведеним процесном опремом итд., Имаће одређени утицај на квалитет штампаних производа.

Ако опрема често не успије, неће моћи у потпуности одиграти функције опреме, штампање или други процеси обрађени полупроизводи ће бити различити кварови квалитета, који не могу гарантовати коначни квалитет производа, што је проверите да ли је опрема кључ за нормалну брзину рада. Поред тога, одређена опрема у коришћењу окружења за објективне факторе као што је животна средина је такође одређени захтев, када те потребе неће директно утицати на квалитет производа који се може видети како би се осигурало да је нормални рад опреме погодан како би се обезбедио квалитет штампаних производа.

Друго, штампање залиха

Укључујући папир, мастило, плочу и фонтану, респективно, са различитим перформансама, а ова својства ће имати директан утицај на штампање. Пре штампања да бисте овладали перформансама различитих потрошних материјала и способности штампања, како бисте избјегли могући утицај на штампање фактора, продужите позитивну улогу штампања. Многи штампани производи на захтевима за штампање различитих захтева, а неки производи за паковање и штампање захтевају лепе боје, а неке књиге и производи за штампање захтевају меку боју не заслепљујуће, при избору штампаних материјала треба обратити пажњу на потребе корисника штампани производи, погодни за штампање свих врста потрошног материјала.


Inače

Suzhou Guanhua papirom