Search

Dom > Novosti > Sadržaj
Лабел усвојити нову технологију
Aug 07, 2017

Лабел Усвојити нову технологију

Индустрија етикета у Европи и Сједињеним Државама ушла је у стабилан период раста, налепнице и материјали танког филма расту брзо. У Северној Америци и Европи, на налепницама је учествовало око 50% укупног удела на тржишту етикета, постепено смањују ознаке за мокро лепило; удео материјала танког филма, који је врло велика употреба машине за етикетирање и флексографског штампања, веома је јака веза. Осим тога, етикете у пљусковима и скупљајући филмски сетови налепница за ране од преко 5%, који се смањивају у 2006. години, очекује раст од 14% у Сјеверној Америци, а индустрија етикета постаје највећа светла тачка, -садне етикете у филмском материјалу Вишенаменска употреба, која је штампарској опреми дала већу потражњу. И онда се развијају нова тржишта, као што је Кина тек започела транспарентно тржиште стандардног пива.

Од међународне етикете штампање користећи нову технологију и развојне трендове, Тан Јун Киао анализа: паметне ознаке (РадиоФрекуенциИдентифицатион, РФИД), етикете у калупу (Ин-Молд Лабелс), етикете за топлотно скупљање филмова (Хеат-СхринкЛабел) (ДигиталЛабелПринтинг) четири технологије изненадне појављивања.

Паметна ознака

Код људи производње, складиштења, издржљивости, сигурности, управљања и многих других аспеката виших и пунијих потреба за информацијама, традиционална ознака бар кода је очигледно немоћна. Са унапређењем науке и технологије и применом етикета у области производње, почела је да се користи широка употреба нових, вишефункционалних, добрих безбедносних ефеката паметних етикета, означава штампарску индустрију како би донела нову виталност и виталност.

Паметне етикете су познате и као ознаке радио-фреквенција, то је поље производа високих технологија, а сада је одиграла важну улогу у пакирању производа, постепено ће заменити традиционалне етикете производа и бар кодове. Паметна ознака је новинара у пољу етикета, која је изван традиционалне етикетне функције, је електроника и рачунари и други високотехнолошки производи на етикети штампани на кристализацији. У поређењу са традиционалним начином идентификације, паметне ознаке (идентификација РФИД радио фреквенција) са тачним, ефикасним и сигурним начином, високе сигурносне карактеристике и праћење карактеристика производа у реалном времену, широко се користе у производњи, логистици, транспорту, медицини , сигурност, и многе друге индустрије.

Етикета у калупу

Етикета у калупу, позната и под називом етикета, разликује се од традиционалног директног свиленог екрана, етикета за топлотно скупљање, самолепљиве наљепнице новог облика штампања етикета, према методи за обликовање наљепница може се подијелити у духу обликовање етикета и ињекције у облику калупа Формирање етикета у калупу. Са ПП или синтетичким папиром на површинском третману, леђа је обложена посебном обрадом лепка за топљење у посебан етикет папир.


Inače

Suzhou Guanhua papirom