Search

Dom > Novosti > Sadržaj
Компјутерски папир за штампање папира
Sep 01, 2017

Много људи који користе папир за штампање на рачунару, али знате како је боја штампача на рачунару боја? Како рачунар може одштампати кутију и исправно га спремити? Шта треба да обратите пажњу на коришћење компјутерског штампарског папира? Да ли се рачунарски папир боре проблемом квалитета?

Овде сам дошао да вам одговорим један по један.

1, како је вишеслојни компјутерски папир у боји? Вишеслојни компјутерски папир на задњој страни задње стране специјалне технологије за обраду превучених микрокапсула, доњи предњи је носач премаза, када се штампач штампа, глава штампача ће се притиснути на доњу површину новог пластичног филма и боја.

2, папир за штампу из кутије треба обратити пажњу на проблем: рачунарски папир ван кутије након употребе или након преосталих треба одмах одложити у пластичну врећу запечаћену, тако да је влага, губитак и тако даље. Јеси ли то урадио?

3, папир за компјутерску штампу у употреби процеса треба обратити пажњу на шта? ①, одштампајте датотеку треба прилагодити броју слојева пре папира како бисте били сигурни да је штампање јасно. ②, ако глава штампача да користи дуготрајно старење, одмах треба заменити главу за штампање.

4, губитак рачунара за штампање не припада квалитету проблема: папир за штампање у испоруци корисника и процес складиштења, због климатских разлика, влажности, температуре и других фактора животне средине, ће произвести благу боре, што не утиче на употребу нормалног феномена.


Inače

Suzhou Guanhua papirom