Search

Dom > Novosti > Sadržaj
Технички захтеви за папир без карбонских влакана
May 22, 2017

Рукавице без карбонских слојева Прво, захтеви за безграничну мрежу

Напомене за преписивање без огљика захтевају посебан папир, обложени папир, познат и под називом ЦЦП папир. Обично је подијељен на папир (ЦБ), средњи папир (ЦФБ), на папиру (ЦФ) 3 врсте. Папир без огљика је посебан папир који штампа две или више рачунских рачуна и обичне ноте. (ЦБ) односи се на папир за први спој различитих рачуна, обложен слојем микрокапсула на леђима, који игра улогу преноса текста надоле; и средње (ЦФБ) За различите напомене за писање у папиру за посебне намене, његов предњи слој са слојем боје реагенса, задњи део истог папира обложен слојем микрокапсула, служи као пренос зглобова на истом време улога следеће; Коначна комбинација различитих преписаних нота се примењује само на површину папира са слојем програмера, који служи за пренос садржаја копије. У случају штампања нових преносивих нота без угљеника, ако је то компјутерски специфичан папир, мора бити прекривен карбонским слојем и има строжији захтев за процесом чврстоће, дебљине мреже, еластичности ролне и број зглобова.

Друго, аранжмани процеса распореда производње штампања рачуна

Папир за карбонске папире Приликом пријема производног задатка, производни диспечер према процесу појединачног садржаја, броју боја, броју папира и папира и другим материјалима који се користе за израду серије најбољих процеса, нарочито у више бојама Штампање треба да се уреди пре редоследа штампања или редоследа боје.

Трећи папир за карбонске папире, процес штампања показује

Стрес штампања је прецизни претисак. Без обзира на то какве врсте штампаних отисака треба да се штампају на тачност, а нарочито, штампање мултифункционалних напомена о репликацији без угљеника, строжији захтјеви. Рачунарске специфичне напомене треба да буду перфорирана штампа, савијање, итд. Како би одговарали рачунару. Било да се штампа један ред отвора или двоструки ред рупа, у складу са захтевима рачунара да постигну следеће:

(1) са високим прецизним пробијањем, ударац за продирање у рупу. У супротном ће произвести рачунарску картицу или грешке у штампању и друге нежељене појаве.

(2) урезни нож за употребу доброг челика, оштрих сечива, притиска у жељеној линији увлачења.

(3) Преклопити при преклопу у складу са потребном величином.

(4) Ако рачун за увртање (рачун за предвиђену колекцију супермаркета) треба поново контролисати за поновно навијање, скакање са скакачем.

(5) Одабир папира за папир је релативно округао и папири за папир су чврсти. Тако да се штампана копија рачуна може тачно одштампати.


Inače

Suzhou Guanhua papirom