Search

Dom > Novosti > Sadržaj
Специјални папир за папир без карбонских влакана
Sep 22, 2017

Папир за папир без карбонских папира

Предности у околини без карбонског папира:

Сада се побољшавају животни стандарди људи, образовање, побољшање свести људи о заштити животне средине. Као папирна индустрија, то је нарочито истакнуто, уз рођење нове генерације папира без угљеника како би се олакшао људима. Иако смањују загађење. Репродукција папира када је посебан додао процес, јесте да се отпадне воде из копирних папира доведе у производњу сировина од пене. Овде погледамо неке од предности без карбонског папира.

1, копирајте када "папир за копирање" без блицева, директно писање погодне штедње времена, комплексни број 2-6 страница, електрично штампање од 2 до 10 страна, може знатно побољшати ефикасност и прилагодити се потребама модернизације.

2, копија писања јасна, јасна, не бледи, да би се спречило промену, имитација.

3, немојте загађивати прсте, одјећу и друге папире, држати чисте.

Под водством високотехнолошког тржишта, сада је тржиште веб штампања најбоље стање брзог развоја. Посебно од доставе поште, хартија од вредности, осигурање, банкарство, комерцијалне копије без копирања, као и аеродромске карте имају посебне захтеве за технологију против фалсификовања.

Под водством високотехнолошког тржишта, сада је тржиште веб штампања најбоље стање брзог развоја. Посебно од доставе поште, хартија од вредности, осигурање, банкарство, комерцијалне копије без копирања, као и аеродромске карте имају посебне захтеве за технологију против фалсификовања. Следећи фокус на штампању производа без угљен-диоксида и техничких захтева.

Прво, захтеви за папир без огљика

Напомене за преписивање без огљика захтевају посебан папир, обложени папир, познат и под називом ЦЦП папир. Обично је подељен на папир (ЦБ), средњи папир (ЦФБ), на папиру (ЦФ) 3 врсте. Папир за копирање без огљика је посебан папир за штампање два или више рачунских рачуна и обичних нота. (ЦБ) односи се на папир који се користи за први спој различитих рачуна, превучен слојем микрокапсула на леђима, који служе као низак трансфер текста; и средње (ЦФБ) За различите преписане ноте у папиру за посебне намене, његов предњи слој са слојем боје реагенса, леђа са истим папиром превученим слојем микрокапсула, служи као пренос у зглобу у исто време улога следеће; Коначна комбинација различитих преписаних нота се примењује само на површину папира са слојем програмера, који служи за пренос садржаја копије. У случају штампања без преграда без угљеничних влакана, ако је то компјутерски специфичан папир, он мора да буде обложен угљеником са навојем, а постоји и строжији захтев за процесом жилавости, дебљине, еластичности ваљака и број зглобова.

Друго, аранжмани процеса распореда производње штампања рачуна

Када примају производни задатак, производни диспечер према процесу појединачног садржаја, броју боја, броју папира и папира и другим материјалима који се користе за дизајнирање серије најбољих најбољих процеса, посебно вишебојних рачуна штампање треба да се уреди унапред од редоследа штампања или редоследа боје.


Inače

Suzhou Guanhua papirom