Search

Dom > Novosti > Sadržaj
Процес производње ролне папира без карбола
Nov 03, 2017

Процес производње ролне папира без карбола

Папир без огреботина је 1945. године изумио Национални регистар новца, америчка национална компанија за регистрацију готовог новца. Овај папир се не разликује од обичног папира по изгледу, али се може користити за преписивање, стварајући исти ефекат као и плави карбон папир, без отисака прстију и одеће, чинећи га хигијенским. Због израде овог рада није коришћен угљеник састав угљеника, тако га је назвао као безгранични папир за копирање, који се назива безбојни папир.

Папир без огљика Употреба:

Са популарношћу рачунара, развој аутоматизације уреда, безграничног папира може се лакше одштампати на рачунарском терминалу, погодно за аутоматизацију уреда. Карбонски папир без карбонских влакана без потребе за уносом посебног карбонског папира, писања целог папира за оригинални и копије знатног повећања броја копија, можете копирати више од 6, а графички јасне, светле боје. Глатка површина папира, затворена структура премаза, боја кемијске реакције, нема боје пре и после копирања, неће добити украдене руке и одећу, једноставан за коришћење, чисти. Због употребе хемијских програмера, тешкоћа у борби против фалсификовања и преписивања, његова примена се све више и више примјењује у банкарству, поштанским услугама, телекомуникацијама, порезима, транспорту, хотелима, царини, осигурању и другим пољима.

Структура папира без карбона:

Папир такође познат као папир са задњом превлаком (код ЦБ), задња страна папира обложена микрокапсулима пигментног уља осетљивим на силу, позната и као папир у двоструком позитивном и негативном премазаном папиру (ЦФБ), предњи део папира обложен са развијач, леђа Обложена микрокапсулама уља осетљива на пигмент. Папир без огљика може се подијелити на два типа спојнице и самоносива, кориштење више је спајање безводног копирног папира, обично се састоји од три врсте папира, односно папира, папира и папира. Следећи папир, познат и као површински папир (кодирани ЦФ), папир је само обложен бојама. Саморазвијени папир (познат и као самоповезан папир, код СЦ) обложен је на задњој страни папира који садржи микрокапсулиран с макро осетљивим пигментним уљима, предњи премазани средством за бојење и микро-капсулама са осјетљивим на силу пигмент. 01, штампани папир без огранка и његов производни процес

02, висококвалитетни безбојни папир за копирање и његов производни процес

03, методе безграничног копирања папира

04, прави боје осетљивог угљеничног папира и његовог производног процеса

05, са сигурносним папиром за сигурносну копију меморијске лозе и детекторима и методама детекције

06, папир без копија без фалсификата и његова метода производње

07, са бентонитом Припрема безбојног специјалног папира за нову технологију за бијеле глине.


Inače

Suzhou Guanhua papirom