Search

Dom > Novosti > Sadržaj
Папир без огљика без карбонског папира такође има боју
Jul 24, 2017

Папир без огљика без карбонског папира такође има боју

Обојени папир има боју

Ниједан карбонски папир такође има боју

Разлика између њих је у томе што обојени папир не може бити преписан, никакав карбонски папир се не може преписати.

Дакле, у случају истог степена грама, папир без угљен-диоксида је скупљи.

Обојени папир се углавном користи за рекламирање и слично, као што су плакати на зиду или летке и слично.

Нема карбонског папира за једнократну употребу. Ту је мирис укуса.

Нема угљеничног папира: предња страна папира долази у контакт са предњом страницом и предња страна папира може бити копирана, два листа папира или два листа папира не могу произвести ефекат копирања, јер папир на леђима ,, Предњи део папира је доступан за преписивање хемијских молекула како би га дали на површину. На предњој страни папира, задњи део папира није супротан, ако се обоје направи са обе стране папира са копијом трошкова трошкова ће бити висока, тако да је папир и папир јефтинији, изузев у новинама је најзаслужнији!

Под водством високотехнолошког тржишта, сада је тржиште веб штампања најбоље стање брзог развоја. Посебно од доставе поште, хартија од вредности, осигурање, банкарство, комерцијалне копије без копирања, као и аеродромске карте имају посебне захтеве за технологију против фалсификовања. Следећи фокус на штампању без карбонског папира и техничким захтевима.

Прво, захтеви за папир без огљика

Напомене за преписивање без огљика захтевају посебан папир, обложени папир, познат и под називом ЦЦП папир. Обично је подијељен на папир (ЦБ), средњи папир (ЦФБ), на папиру (ЦФ) 3 врсте. Папир без огљика је посебан папир који штампа две или више рачунских рачуна и обичне ноте. (ЦБ) односи се на папир за први спој различитих рачуна, превучен слојем микрокапсула на леђима, који игра улогу преноса текста надоле; и средње (ЦФБ) За различите напомене за писање у папиру за посебне намене, његов предњи слој са слојем боје реагенса, задњи део истог папира обложен слојем микрокапсула, служио је као пренос зглобова на истом време улога следеће; Коначна комбинација различитих преписаних нота се примењује само на површину папира са слојем програмера, који служи за пренос садржаја копије. У случају штампања новог записа без премаза, ако је то компјутерски специфичан папир, он мора да буде обложен карбонском траком, а постоји строжи процесни захтев за жилавост, дебљину мреже, еластичност ролне и број зглобова.

Друго, аранжмани процеса распореда производње штампања рачуна

Када добије производни задатак, производни диспечер према процесу појединачног садржаја, броју боја, броју папира и папира и другим материјалима који се користе за дизајнирање серије најбољих процеса, нарочито у вишебојном рачуну. Штампање треба бити распоређени унапред од редоследа штампања или редоследа боје.

Треће, процес штампања показује

Стрес штампања је прецизни претисак. Без обзира на то какве врсте штампаних отисака треба да се штампају на тачност, а нарочито, штампање мултифункционалних напомена о репликацији без угљеника, строжији захтјеви. Напомене везане за рачунар треба да буду перфорирана штампа, преклапање итд. Како би одговарали рачунару. Било да се штампа један ред отвора или двоструки ред рупа, у складу са захтевима рачунара да би се постигао следећи:

(1) са високим прецизним пробијањем, ударац за продирање у рупу. У супротном ће произвести рачунарску картицу или грешке у штампању и друге нежељене појаве.

(2) урезни нож за употребу доброг челика, оштрих сечива, притиска у жељеној линији увлачења.

(3) Преклапање при преклопу у складу са потребном величином.

(4) Ако се рачун за поновну набавку (рачун за предвиђена кола) мора поново контролисати за поновно навијање, скакање са скакачем.

(5) Одабир папира за папир је релативно округао и папирни ролни су чврсти. Тако да се штампана копија рачуна може тачно одштампати.


Inače

Suzhou Guanhua papirom