Search

Dom > Novosti > Sadržaj
Безбедносна папирна ролна Историјска присутна ситуација
Aug 22, 2017

Папир за карбонске папире Историјска садашња ситуација

Историја безграничних копија папира

Папир за копирање без карбона енглеског назива Царбонлесс цопи папер, назван ЦЦП. Папир из карбонских производа припремио је амерички конгрес Цасх Цасхиер (НЦР) 1953. године, тако папир без огреботина, познат и као НЦР папир. Светски безгранични папир у 70-80 годинама брзог развоја, крајем деведесетих, успорио се, у 2001. години производио свет од око 300 милиона тона. Кинески папир без угљен-диоксида у 1970-им је почео, 90 година брзег развоја.

Начело боја без копирања

Под дејством спољне силе, разблажите микрокапсуле, у којима леуцо дие прелази реагује са реагенсом боје на другој страни, а црна или плава слика или текст се приказује на папиру обложеном са програмером, ситуација се може подијелити у више копија папира и папира за једнократну копију. Папир за више копија из папира (ЦБ), средњег папира (ЦФБ), следећег састава папира (ЦФ), дијаграм структуре је следећи:

ЦФБ папир је обложен слојем програмера на горњој страни (предња страна), а слој микрокапсула на леђима (леђа) обложен слојем микрокапсула; ЦФБ папир је обложен слојем микрокапсула на леђима (леђа) Папир је премазан слојем развитка на врху (предња страна), тако да је површина угљеника безбојног копирног папира супротна од површине ЦФ површине (тј. микрокапсуле и програмер).

Карактеристике безводног копирног папира

Предности: 1, једноставан за кориштење, очистити не повриједити руке 2, копирати број копија, писати јасан 3, лако обрађивати, претискати уредно 4, кориштење хемијске боје, лако се прерадити и ковани 5, посебно за компјутерску штампу

Недостаци: веће цене

Примена копирног папира без огљика

1, фактурисање 2, банка, телекомуникације, пошта и телекомуникације, осигурање, порези и други облици 3, рачуне, поруџбине итд. 4, папир за рачунарску штампу 5, оптички папир за читање текста 6,

Главна сировина безводног копирног папира

Папир без огљика Састојци: 1, основни папир

2, ЦБ а, микрокапсуле (леуцо дие) б, размак ц, везиво

3, ЦФ а, боје реагенса б, пигмента ц, везива


Inače

Suzhou Guanhua papirom