Search

Dom > Novosti > Sadržaj
Принцип карне боје за косу без карбола
Aug 30, 2017

Приручник за боју косе без карбола

Дискусија о штампању безводне копије папира

Сажетак: Папир без огреботина се лакше штампа на рачунарском терминалу за аутоматизацију уреда. Папир за копирање без карбида не мора да уметнути посебан папир за копирање, што све папире пише целим оригиналом и копија копије броја копија је значајно повећана, можете копирати више од 10 и Фигура

Папир за безграничну употребу може се лакше одштампати на рачунарском терминалу, погодан за аутоматизацију уреда. Папир за копирање без карбида не мора да уметнути посебан папир за копирање, писање целог папира свим оригиналом и копију копије броја копија значајно повећава, може копирати више од 10 и графички јасне, светле боје. Површина папира је глатка, превлака је чврста, боја хемијске реакције, пре и после копирања без мастила, неће мрљати особље и одјећу, једноставан за кориштење, чисти. Као кориштење хемијских реагенса, фалсификовања и преписивања тешкоћа, тако се његова примјена све више користи, углавном кориштена у банкарству, поштанским услугама, телекомуникацијама, порезима, транспорту, хотелима, царини, осигурању и другим пољима. Али због посебне структуре папира безграничног копирања тако да се разликује од осталих обичних папира у употреби штампања, у процесу штампања има јединствену страну. У наставку ћемо говорити о структури копирног папира без карбоната и сродним питањима везаним за штампање.

Структура безбојне копије и принцип косе косе

Папир за копирање без огљика може се подијелити у његову боју и само-боје два, кориштење више његовог безбојног копирног папира, обично састављеног од три врсте папира, на папиру, папиру и папиру. Папир за безграничну употребу (ЦарбонлессЦопиПапер, познат као ЦЦП), његова структура приказана на слици 1.

На полеђини папира обложени силикатним микрокапсулама пигментног уља; у папиру, познат и као позитиван и негативан папир са двоструком премазом (код ЦФБ, то је ЦоатедФронтандБацк), предњи премаз на папиру Постоји развијач, задњи слој с микрокапсулима на бази пигментног уља; под радом познатији и као обложени папир (код ЦФ, то је ЦоатедФронт), папир је само обложен бојама реагенсом. Самостални папир је обложен слојем микрокапсулом уља осетљивог пигментног уља на полеђини папира, развијеног предњег премаза и микрокапсулом која садржи силикатно пигментно уље.


Inače

Suzhou Guanhua papirom