Search

Dom > Novosti > Sadržaj
Папир за карбонске папире генерално треба извести
Oct 13, 2017

Папир без огреботина Генерално се изводи

Контрола окружења за штампање без карбонских папира је најважнија контрола влажности ваздуха и температуре. Папир је направљен од биљних влакана, порозности папира, апсорпције влаге влакана и присуства воде у влакном итд., Лако доводи до промјена величине папира, у штампи може лако довести до претиска није дозвољено , Озбиљне боре узроковане штампањем.

Уопштено, садржај угљеничних папира папира од 6% до 8%, ова вода је механичка комбинација воде, позната као апсорпција влаге. Постоји одређена веза између влаге и влажности влаге и ваздуха. Експерименти показују да је под одређеном релативном влажношћу, садржај влаге у папиру је обратно пропорционалан температури, температура сваке промјене 5 ℃, просјечна промјена садржаја воде 0,15%; на одређеној температури, садржај влаге у папиру и релативна влажност пропорционални су релативној влажности Свака промјена од 10%, просјечна промјена садржаја воде од 1%. Под нормалним околностима, садржај воде у свакој промени од 1%, уздужна деформација од 0,025% до 0,05%, бочна деформација од око 1%. Међутим, папир без копија без угљен диоксида углавном на 3 до 6 преписан, понекад количина колоне је широка само 1,5 мм, ако је проширење превелико, то значи да 1 јуан може бити 100 јуана, тако да се осигура да без угљен-диоксида копирање папира мања деформација телескопска Количина, мора бити стриктна за употребу околине. Прво, захтеви за папир без огљика

Напомене за преписивање без огљика захтевају посебан папир, обложени папир, познат и под називом ЦЦП папир. Обично је подељен на папир (ЦБ), средњи папир (ЦФБ), на папиру (ЦФ) 3 врсте. Папир за копирање без огљика је посебан папир за штампање два или више рачунских рачуна и обичних нота. (ЦБ) односи се на папир који се користи за први спој различитих рачуна, превучен слојем микрокапсула на леђима, који служе као низак трансфер текста; и средње (ЦФБ) За различите преписане ноте у папиру за посебне намене, његов предњи слој са слојем боје реагенса, леђа са истим папиром превученим слојем микрокапсула, служи као пренос у зглобу у исто време улога следеће; Коначна комбинација различитих преписаних нота се примењује само на површину папира са слојем програмера, који служи за пренос садржаја копије. У случају штампања без преграда без угљеничних влакана, ако је то компјутерски специфичан папир, он мора да буде обложен угљеником са навојем, а постоји строжи процесни захтев за жилавост, дебљину, еластичност ролни и број зглобова.

Друго, аранжмани процеса распореда производње штампања рачуна

Када примају производни задатак, производни диспечер према процесу појединачног садржаја, броју боја, броју папира и папира и другим материјалима који се користе за дизајнирање серије најбољих најбољих процеса, посебно вишебојних рачуна штампање треба да се уреди унапред од редоследа штампања или редоследа боје.


Inače

Suzhou Guanhua papirom