Search

Dom > Novosti > Sadržaj
Адсорбција боје без карбонских папира
Sep 11, 2017

Папир за карбонске папире Адсорпција боја

Нема мрља од карбонског папира

Сажетак: 1 паста у боји мора бити ускладиштено у суху, хладну, не подложну сунчевој светлости, а обележена јасном ознаком, не мијешајте, након што је паста добра, како би се спречило промјену пасте. 2, јер папирни пуњач апсорбује боје, треба да се заснива на садржају основног папира

1 паста у боји мора бити ускладиштена у сувом, хладном стању, која није предмет сунчеве светлости и означена јасном ознаком, не мијешајте, након што је паста добра, како бисте спречили промјену пасте.

2, јер папирни пуњач ће апсорбовати боју, треба да буде заснован на садржају основног папира, одговарајуће повећање или смањење количине пасте.

3 производња различитих произвођача боје пасте, чврст садржај и квалитет производа су такође различити. Стога, производња серије папира која користи исту серију исте серије боје пасте. (Погледајте такође бојење без огљика)

4 зачина када се користи бубањ без карбонског папира, додајте разне хемијске сировине и редослед боје не може лако заменити колутну компанију која не садржи угљеничне папире, да буде стриктно у складу са захтевима процеса који треба да се уради, или лако се прави карбонска бубуљица, карбон папир, папир Појављују мрље.

5 Додајте боју боје на потребу за љепилом, мало виша од бијеле боје.

6 Ако не можете да користите неку врсту пасте са бојом, можете користити две врсте пасте у боји за боју, али да не бисте постали мрачни, добра паста у боји не прелази количину друге пасте 10%. 7 да бисте заменили боју, обавезно ударите у цев, резервоар за складиштење, цев за довод, ваљак за премазивање, као што је прање чистог бубња без велепродаје карбонског папира, како бисте избегли мешање боје.

& нбсп;

За бојење копија без карбона, неопходно је да се већина боје конзумира на површини папира, коришћење горе наведених мјера може бити добро рјешење за овај проблем, како би се постигао

Добар ефекат бојења. Папир за безграничну копију је подељен на горње, средње, горње и горње стране папира. Предња и задња страна папира могу се копирати, а два листа папира или два листа папира не могу да направе ефекат копирања. На супротној страни папира су на располагању позитивне и негативне стране папира, предњи део папира за хемијске молекуле који га дају на површину. Следећи произвођачи папирних копија без копирања да објасне карактеристике папира без угљеника

Копирајте папир за писање "папир за копирање", директно писање погодне штедње времена, комплексни број 2-6 страница, електрично штампање од 2 до 10 страна, може у великој мери побољшати ефикасност и прилагодити се потребама модернизације.

Копирајте писање јасно, јасно, не бледите, како бисте спречили промену, имитацију.

Немојте контаминирати прсте, одјећу и друге папире, држати чисте.

Са различитим бојама, лако се идентификују обрада.


Inače

Suzhou Guanhua papirom