Search

Dom > Novosti > Sadržaj
Папир без огљика према употреби
Jul 07, 2017

Ролл папир без огљика Према употреби

Папир за безграничну копију под дејством спољашње силе разбио је микрокапсуле, безбојно преливање боје и другу страницу на реакцији програмера, у боји папира обложене црним или плавим сликама или текстом, према Употреби се може подијелити на више копија папира и папир за једнократну копију.

Једноставна употреба, једноставно преписивање и фалсификовање, погодна за компјутерску штампу, могу се широко користити у рачунима, банкарству, телекомуникацијама, пошти и телекомуникацијама, осигурању, порезу и тако даље. Као што су обрасци, рачуни, поруџбине и други папир за штампање рачунара, папир оптичког читања текста, аутомобили, чамци, папир за улазнице. Прво, класификација тежине:

Папир за безграничну употребу је подељен на 45г / м2ЦБ папир, 47г / м2ЦФ папир и 52г / м2ЦФБ папир.

Ограничена копија тежине тампонских тачака: 48,50,80: 52: следећа: 47,80.

55-60 грама за канцеларијске изјаве, потврде о пријему, налоге за испоруку, као што је једна библиотека.

Друго, класификација спецификација:

Папир без огљика може се подијелити на роолове и листове. Ширина мреже може бити од 160мм до 1940мм, а величина равног папира може бити од 420мм * 530мм до 1420мм * 1420мм.

Три, трострука:

И троструку копију без кутије без копирања, може се подијелити на папир, папир, испод папира. На полеђини папира обложене сензитивним микрокапсулама уља пигментног уља; у папиру, познат и као позитиван и негативан папир са двоструком премазом (код ЦФБ, то је Цоатед Фронт и Бацк), папир се назива и папир за вањски премаз (код ЦБ, који је обложен натраг) Предњи део папира је обложен са програмером, а леђа је обложена микрокапсулом која садржи силикатно пигментно уље. Папир је такође обложен папиром (код ЦФ, Цоатед Фронт). Самостални папир је микрокапсула обложена осјетљивим пигментним уљима на задњој страни папира, развијеног на предњем слоју и микрокапсуле која садржи осјетљиво пигментно уље.

Четири, без избора карбонских папира:

При куповини и употреби папир без угљен-диоксида најбоље је користити исту компанију за производњу исте марке горњих, средњих и доњих папира са, а датум производње није превелик. Пошто различити произвођачи производа у белини, густини боје, глаткости, дебљине, крутости, чврстоће истезања на површини штампања, боје боје боје, тишине, мастила и других индикатора су различити, тако различити произвођачи папира са употребом, изгледом, прилагодљивост штампања , са страницама, копија има утјецаја.

Пето, карактеристике безводног копирног папира

Копирајте папир за писање "папир за копирање", директно писање погодне штедње, комплексни број 2-6 страница, електрично штампање од 2 до 10 страница, може у великој мери побољшати ефикасност и прилагодити се потребама модернизације.

Копирајте писање јасно, јасно, не бледите, да бисте спречили промену, имитацију.

Немојте контаминирати прсте, одјећу и друге папире, држати чисте.

Са различитим бојама, лако се идентификују обрада.

Карбон папир без карбонских улагања не треба користити обојени папир за восак, немају папир за копирање са воском који се може преписати, због разлога за примену хемикалија. Вишегодишњи без огљиковог папира спојен је да директно штампа или пише да копира више копија документа. Са лаким за чишћење, али и направљеним од перфорираног слободног папирног компјутерског папира за штампање, како би се постигла ефикасна копија непрекидног штампања,

Папир без огреботина је подељен на претходни лист, средњи лист и следећу страницу. На следећој страни листа и на средини странице, лек је превучен са другом хемикалијом на горњем делу листа и на следећој страни. У складу са редоследом горњих, средњих и следећих страница, утицај притиска на иглу или врпцу пениса, два различита лекова ће се задовољити и прекрасна стаза за постизање сврхе преписивања.


Inače

Suzhou Guanhua papirom