Search

Dom > Novosti > Sadržaj
Ролл папир без карбонских материјала у складу са бојом папира
Sep 29, 2017

Ролл папир без карбонских материјала Према боју папира

Спецификације производа папира касе без угљеника у основи се одређују на 75 * 60, а уобичајени папири касе без огљика имају два слоја и три слоја. Штампање папира, у складу са различитим бојама папира, не садржи копију папирне касе супермаркета у две беле, две бијеле, три бијеле, бијеле црвене и жуте, бијеле и црвене боје и други захтјеви, боја папира неће бити фискални регистар производња папира Трошкови трошкова, углавном утичу на копију без калција од касе супермаркета, трошкови папира су величина дебљине папира и три фактора папира. Двотирни 75 * 60 папира папира папира супермаркета генерално 2 јуана по запремини, три је 2,5 јуана. Ово је релативно висока цијена папира, пуно ниских потражње може се прилагодити обичним нискоквалитетним основним папирима као производни материјал, тако да се производња карбонских производа за куповину без калција у супермаркету може смањити за 40% трошкови. Обојени папир има боју

Папир без карбона такође има боју

Разлика између њих је да обојени папир не може бити преписан, нити карбонски папир се може преписати.

Дакле, у случају истог степена грамова, папир без угљен-диоксида је скупљи.

Обојени папир се углавном користи за рекламирање и слично, као што су плакати на зиду или летке и слично.

Нема карбонског папира за једнократну употребу. Ту је мирис укуса.

Нема карбонских папира: предња страна папира долази у контакт са предњим делом папира, а предњи део папира се може копирати, два листа папира или два листа папира не могу произвести ефекат копирања, јер папир на леђима ,, Предњи део папира има копију хемијских молекула који се могу дати површини. На предњој страни папира папира није супротна страна, ако су обе направљене са обе стране папира са ефектом преписивања, онда ће трошак бити висок, тако да ће папир и папир бити јефтинији, осим у папир је најзаслужнији!

Прво, захтеви за папир без огљика

Напомене за преписивање без огљика захтевају посебан папир, обложени папир, познат и под називом ЦЦП папир. Обично је подељен на папир (ЦБ), средњи папир (ЦФБ), на папиру (ЦФ) 3 врсте. Папир за копирање без огљика је посебан папир за штампање два или више рачунских рачуна и обичних нота. (ЦБ) односи се на папир који се користи за први спој различитих рачуна, превучен слојем микрокапсула на леђима, који служе као низак трансфер текста; и средње (ЦФБ) За различите преписане ноте у папиру за посебне намене, његов предњи слој са слојем боје реагенса, леђа са истим папиром превученим слојем микрокапсула, служи као пренос у зглобу у исто време улога следеће; Коначна комбинација различитих преписаних нота се примењује само на површину папира са слојем програмера, који служи за пренос садржаја копије. У случају штампања без преграда без угљеничних влакана, ако је то компјутерски специфичан папир, он мора да буде обложен угљеником са навојем, а постоји строжи процесни захтев за жилавост, дебљину, еластичност ролни и број зглобова.

Друго, аранжмани процеса распореда производње штампања рачуна

Када примају производни задатак, производни диспечер према процесу појединачног садржаја, броју боја, броју папира и папира и другим материјалима који се користе за дизајнирање серије најбољих најбољих процеса, посебно вишебојних рачуна штампање треба да се уреди унапред од редоследа штампања или редоследа боје.


Inače

Suzhou Guanhua papirom