Search

Dom > Novosti > Sadržaj
Бонд папирни притисак штампања
Oct 24, 2017

Бонд папир Притисак штампања

Технички захтеви за процес штампе папира:

1, да бисте схватили карактеристике обложеног папира, како бисте савладали штампање штампаног папира

За сваку серију премазаног папира пре употребе папира индикатори његове тестне анализе, глаткости тестног папира, пХ-а, апсорбанције, сушења, скалабилности били су серија везивања на површини папира и друга велика штампања везана за анализу проблема са штампом. Прате карактеристике папира, да предузмете одговарајуће мере за штампање како бисте постигли стандардизацију научне производње, како бисте спречили штампање лоше ситуације.

Међутим, због броја штампарског погона за капацитет детекције папира је ограничено, не постоји начин за све аспекте техничких индикатора првобитног теста, онда би производни процес требао учинити добар посао у записима производног процеса, тако да други део процеса компаративне анализе и сумирао акумулацију производног искуства.

2, облога и подешавања прекидача за отклањање притиска штампања, контролишући слој мастила униформан и светао

На пресвучени папир у процесу штампе ће утицати притисак штампања, тако да би процес штампања у штампаном папиру био равномеран и одговарајући, ако је притисак превише тежак ће лако произвести прах и друге неповољне околности и лако довести до тачке штампања отисак није јасан, као и да убрза хабање штампе. Ако је притисак премалан, вероватно је да ће тачка импринтинг није јака, распоред цвијећа и друге маште. Тада ће лако произвести пренизак, спор сув, претисак није тачан и друге штетне последице.

3, подешавање избора боје и редослед боје за одређивање

Узимајући у обзир тачност прецизног штампања пресвученог папира, приликом примене мастила у позадини, требало би избјећи неку топлоту и нетолеранцију лаког мастила, средства за разблажење што је више могуће за куповину свјежег расподјељивања муља. Тако да се позадина може ставити на крајње штампање како би се штампање боље. Да бисте спречили штампање у боји у позадини и на тај начин утицати на слој мастила који утиче на трење фрикције, утиче на квалитет претиска. На штампарску штампу, на пример, у црвеном мастилу и жутом мастилу као позадини (а не црном и белом) на прекривачу црног текста, црни текст се може поставити испред првог штампања, постављен је позадински изглед последње штампање, није лако Постоји ситуација на крају мастила. Премазани папир у процесу штампе ће бити велика количина мастила или прекривања са више боја у изгледу проблема је пренизак, треба се користити за превазилажење мера за заштиту од лепљења. На пример, можете користити лагано уље да подесите анти-

4, приликом штампања великог подручја на крају форума, покушајте да прилагодите мастило одговарајућим

Пошто је премазан папир капацитета за апсорпцију мастила лош, па штампање великог подручја на дну форума, мастило би требало бити прикладно за подешавање одговарајуће дубине, тако да је штампање одговарајући слој боје био тањи, како у у складу са захтевима боје за штампање и може смањити могућност исписа превише ниске, а како би се спречило претискање, није добро исписано на феномену. Приликом штампања прве боје може се користити за подешавање уља на 19. уље како би се прилагодио мастилом, тако да штампање мастила за штампање постаје светло, мастило се може додати у одговарајуће светло или суво уље како би се папир за штампање штампарско мастило суво.


Inače

Suzhou Guanhua papirom