Search

Dom > Novosti > Sadržaj
Бонд Папер Апплицатион Ареас
Oct 13, 2017

Бонд Папер Примена области

Скините налепницу за љепило

(Полиетилен), ПП (полипропилен), ПЕТ (полипропилен) и други материјали, нарочито за намјештај, апарате за домаћинство, воћне и друге информационе етикете. Одлепите наљепнице након што производ не оставља ознаке.

Обложене папирне апликације

Обложени папир Обложени папир Обложени папир Обложени папир

Коришћење обложеног папира:

Обложени папир је обложен папир за бакарну штампу, према различитим врстама употребе, може се подијелити на једнобојне или двоструке премазе, са равним папиром и мрежом. Квантитативан је генерално 105 ~ 300г / м2, папирна униформа и компактна, висока осветљеност (85%), папирни глатки висок сјај, слој је конзистентан, лако се стигне у штампу након јасних и јасних обрасца и текста. У садашњем стварном животу је врло често, јер видимо лепе календаре, књижаре продају плакате, поклопце књига, илустрације, уметничке књиге, слике итд., Готово сви са обложеним папиром, све врсте фине декорације Паковања, папира торбице, наљепнице, заштитне знакове, итд. такође га користе у великим количинама.

Обложене карактеристике папира:

Обложени папир карактерише веома глатка и глатка папира, глатка, сјајна сјај. Због тога што се боја која се користи у светлости од преко 90%, а честице су врло добре, а након календирања супер календара, тако да је глаткоћа обложеног папира опћенито 600 ~ 1000с. У исто време, боја је равномерно распоређена на папиру и показује угодну бијелу. Захтеви за обложени папир су танки и равномерни премаз, без мехурића, количина лепка у слоју која је погодна за спречавање процеса штампања папира са прашкастог материјала, а осим тога, апсорпција п-ксилена са премазаним папирима треба бити одговарајућа.

Класификација превлака:

Обложени папир са једностраним премазаним папиром, двостраним премазаним папиром, матираним папиром, папирним тачкама обложеним у облику тканине. Према квалитету се дели на А, Б, Ц три. Главна сировина за обложени папир је папир од бакра и боја. Бакарна плочица на захтевима дебљине је равномерна, мала скалабилност, висока чврстоћа, добра отпорност на воду. (Као што су каолин, баријум сулфат итд.), Лепкови (као што су поливинил алкохол, казеин итд.) И помоћни адитиви, као што је композиција превлаке направљен је од висококвалитетног белог пигмента (као што су каолин, баријум сулфат , итд.).

Састав премазаног папира:

Обложени папир са равним папиром и мрежом. Папир од месинга је израђен од бељене хемијске пулпе или делимично избељене хемијске сламе на папирној машини. (Поливинил алкохол, казеин, модификовани скроб, синтетски латекс итд.) И други помоћни материјали (као што су каолин, талк, калцијум карбонат, титан диоксид итд.), Лепак (поливинил алкохол, казеин, модификовани скроб, итд.) (попут сјаја, учвршћивача, пластификатора, дисперзиона средства, средства за омекшавање, средства за избјељивање млека, флуоресцентног средства за бељење, тонера и сл.), равномерно обложене премазом и сушено и супер календирање. Папирна униформа и компактна, висока осветљеност (више од 85%), папирни глатки висок сјај, превлака је конзистентна.


Inače

Suzhou Guanhua papirom