Search

Dom > Izložba > Sadržaj
Pet elemenata za štampanje ekrana proces štampanja
Aug 04, 2016

Prvo, štampanje

Rukopis je originalno sa originalne svilene ekrana proces štampanja, svilena ekrana štampanje zasnovane su na rukopis, je u direktnoj vezi svileno Sito štampa i poseban Kopiraj vraćanja efekat kvalitetom štampanja i umetnički ciljeve. Štampanje svile ekrana prerade rukopisi generalno je podeljena na slikovnih rukopis, rukopise i fotografije supstratom efekte efekte, pakovanje i tako dalje.

Drugo, blokiraju čeličnih tanjir za tampon štampa i ekrana

Sedan nekako je kompleks koji podrazumeva problemi sa štampanjem za podlozi biti štampani obrazac za crtanje za referencu film logotip. Tablice sa tampon štampa i Sito štampa, ispred ili iza različite uslove i dubina zahteve kategorije. Kada svesti o potrebi za Srodne industrije, to je teško ispuniti u industriji ne razume proces štampanja i štampanje ekrana proces zahteve, takvo putovanje u mnoge nepotrebne probleme.

Tri, izbor mastila

Mastilo tipa dosadan je više od, General mastila je podeljen na metalnim perom, plastične perom i UV mastilo, i tako dalje, svetlo konzervu poena velike klase na ima više od 10 vrsta, u ovoj maloj seriji na ne jednog po jednog slučaja lift ima, kovani svake vrste, i postoji mnogo problema, kao plastičnih materijala od konzervi kovani za ABS , PVC, PP, PE itd., ovaj nekoliko različitih plastičnih materijala teško radim sa istom pasusu mastilo dostigao više sa efektivnosti, ovo nije razumno, jer različitih materijala na štampanje potrebnog za otkrivanje takođe nije toliko u izboru ink vremena za testiranje.

4, štampač materijala

Na ovo sve dok se sprovodi pomoću faktora koje stvara problem, u tome nema potrebe više neugodno.

Pet, štampanje opreme

Štampanje ekrana proces štampanja prema podlozi veličine, veličine oblasti za štampanje ili materijala, efekat štampanje i izlazni zahtevi će izabrati različitih uređaja za štampanje, postoji određeni stepen znanja


Relevantne industrije znanja

Suzhou Guanhua papirom